Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala kouluttaa tulevaisuuden moniosaajia | Ekami

Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala kouluttaa tulevaisuuden moniosaajia

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla tarvitaan yhä enemmän moniosaajia, jotka tuntevat jatkuvan kiinteistönhoidon tarpeet liittyivätpä ne kiinteistön puhtaanapitoon tai perinteiseen kiinteistönhoitoon. Kiinteistönhoitajan, toimitilahuoltajan tai laitoshuoltajan tutkinnolla varmistat laaja-alaisen osaamisen niin kiinteistön sisätilojen kuin ulkoalueiden hoidon tehtävissä. Tutkintoon on sisällytettävissä vielä opintoja turvallisuusalalta, jolloin ymmärrät ja osaat käyttää myös kiinteistöjen turva- ja valvontajärjestelmiä. Työllisyystilanne on hyvä.

Tietoja alasta

  • Ammattinimikkeitä opintojen jälkeen ovat esimerkiksi kiinteistönhoitaja, toimitilahuoltaja, vahtimestari, laitoshuoltaja ja sairaalahuoltaja.
  • Tehtävät liittyvät kiinteistön kunnon arviointiin, tarkkailuun, viihtyvyyteen ja turvallisuuteen. Alan asiantuntijana varmistat kiinteistön arvon säilymisen.
  • Ala tarjoaa monia erilaisia suuntautumisvaihtoehtoja ja se tekee jatkuvaa ja tiivistä yhteistyötä toimialan yritysten sekä alueen kuntien ja kaupunkien kanssa.

Opintojen sisältö

  • Ennen opintojen alkamista teet yhdessä opettajiesi kanssa suunnitelman siitä, mitä opiskelet ja millä tavalla. Opintojen kesto ja opiskelutavat riippuvat paitsi henkilökohtaisesta suunnitelmastasi myös aikaisemmasta osaamisestasi.
  • Opinnot mahdollistavat laajat valinnanmahdollisuudet. Voit suorittaa opintoja myös Ekamin muilta aloilta!
  • Tarkempia tietoja opintojen sisällöistä löydät koulutusvaihtoehtojen alta.

Koulutusvaihtoehtojamme

Opintojen jälkeen

Hakeminen

Lisätietoja

Tiimipäällikkö Juha Attenberg
 
Opintosihteeri Liisa Söderholm

Jaa