Tekniikan alat | Ekami

Tekniikan alat

Kehitä osaamistasi ja ammattitaitoasi tekniikan alojen koulutuksissa. Voit suorittaa meillä eri alojen lupa- ja pätevyyskoulutuksia. Suorittamalla koulutuksen saat luvan toimia ammattiin kuuluvissa tehtävissä. 
Useat kortit ovat lakisääteisiä.

Koulutuksen lopussa järjestetään testi, jonka hyväksytysti suorittamalla saat henkilökohtaisen kortin tai todistuksen. Eri tekniikan alojen kaikille avoimia koulutuksia alkaa eri toimipisteissämme säännöllisin väliajoin, usean kerran lukukauden aikana.

Tekniikan alojen koulutukset

Tulityökorttikoulutus

Työskenteletkö tulitöiden tekijänä tai teettäjänä, valmistelijana, tulitöiden vartijana tai tulitöistä vastaavana esimiehenä? Osallistu päivän mittaiseen koulutukseemme ja suorita tulityökortti. Tarjonnassamme nyt myös alkusammutuskoulutus!

Katso tästä tulityökorttikoulutusten esite (pdf)

Työturvallisuuskorttikoulutus

Työskenteletkö kunnossapito-, huolto-, kuljetus- ja rakennustöissä yhteisillä työpaikoilla? Oletko töissä alihankintatöitä tekevässä yrityksessä tai urakoitsijana tai tavarantoimittajana? Osallistu päivän mittaiseen koulutukseemme ja suorita työturvallisuuskortti.

Katso tästä työturvallisuuskorttikoulutusten esite (pdf)

Märkätila-asentajan henkilösertifiointi

Teetkö rakennusten lämpökuvauksia? Vesieristätkö märkätiloja? Opi tekemään märkätilojen vedeneristystöitä uusimpien ohjeiden ja määräysten mukaisesti ja suorita sertifikaatin edellyttämät teoria- ja työnäytöt.

Vesityökortti (talousvesi)

Koulutus on tarkoitettu vesilaitosten henkilökunnalle, kouluttajille ja muille asiasta kiinnostuneille. Saat perustiedot talousveden laadun varmistamisesta ja kemikaalien turvallisesta käytöstä. Tavoitteena on myös parantaa lainsäädäntöosaamista sekä antaa valmiudet suorittaa vaadittava osaamistesti.

Sähkö-ja automaatioalan täydennyskoulutus

Järjestämme sähkö- ja automaatioalan täydennyskoulutuksia kysynnän mukaan Haminan kampuksella. Kysy lisää tiimipäälliköltämme.

Järjestämme myös tilauskoulutuksia yrityskohtaisille ryhmille.  

Lisätietoja

Koulutussuunnittelija Annemari Ahoste
Tilauskoulutukset

Palveluvastaava Saila Ylämäki
Pätevyyskortit ja muut avoimet koulutukset

Seuraa meitä

Jaa