Jatkuva haku | Ekami

Jatkuva haku

Joustavasti opiskelun alkuun sinulle sopivalla tavalla

Ammatillisiin opintoihin ovat ovet auki nyt ympäri vuoden! Opintojen aloittaminen ja suorittamisen tavat joustavat paitsi aiemman osaamisesi myös elämäntilanteesi mukaan. Tapoja on monta – etsimme yhdessä sinulle sopivimman!

Ota rohkeasti yhteyttä. Katsotaan, miten voisimme olla avuksi juuri sinulle. Voit hakea riippumatta koulutus- tai kokemustaustastasi.

Kaikki haussa olevat koulutusalat ja yhteyshenkilöt

Jatkuvassa haussa on mahdollista hakeutua kaikkiin Ekamin koulutusalojen perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin sekä yksittäisiin tutkintojen osiin.

Tutustu koulutusaloihimme tarkemmin

Valintaan vaikuttavat tekijät

Otathan huomioon, että hakijan kielitaito ja terveydentila voivat vaikuttaa opiskelijaksi ottamiseen. Tutustu valintaan vaikuttaviin tekijöihin tarkemmin täällä.

Lisätietoja

Ekamin opinto-ohjaajien

sähköposti: opo@ekami.fi

Kaikkien opojemme yhteystiedot >

Opintopolku-palvelun hakuneuvonta:

puh. 029 533 1010 avoinna ti–to klo 9–13

neuvonta@opintopolku.fi

Unelma-ammattiin voi päätyä montaa eri reittiä. Katso videot vaylatauki.fi

Tutustu jatkoväyläopintoihin AMK:ssa

Hakeminen

Haku tapahtuu erillisellä hakusivustollamme. Sivustolla on kaikki jatkuvassa haussa olevat koulutusalamme. Haetpa sitten suorittamaan tutkintoa tai yksittäistä tutkinnon osaa, tee haku suoraan koulutusalalle, esim. "matkailu- ja ravitsemisalan jatkuva hakeutuminen".

Kun olemme käsitelleet hakemuksesi, olemme sinuun yhteydessä ja oppilaitoksen edustaja keskustelee kanssasi siitä, millaista koulutusta tarkalleen ottaen haluat tai tarvitset ja millaista osaamista sinulla mahdollisesti jo on. Tällöin voimme räätälöidä opinnot juuri sinulle sopivaksi kokonaisuudeksi.

Siirry hakusivustolle tästä >>>

Jaa