Yrityksille | Ekami

Seinätön pajatoiminta tarjoaa turvallisen ja maksuttoman rekrytointikanavan motivoituneiden nuorten työllistämiseen. Toimimme nuorilähtöisesti ja tarjoamme yrityksille erilaisia rekrytointipalveluita työkokeilusta oppisopimukseen ja palkkatuen hakemiseen.

Miten hyödyn yrittäjänä seinättömän pajan toiminnasta?

Rannikkopajojen Seinättömän pajan yksilövalmennus auttaa yrityksiä löytämään juuri itselleen sopivaa työvoimaa työkokeilun tai oppisopimuksen kautta sekä palkkatuen hakemisessa. Yksilövalmentaja on usein tavannut työkokeilijan useamman kerran, joten hän tietää jo valmiiksi jotain työkokeilijan vahvuuksista ja osaamisesta. Ohjaamme ja tuemme nuoria työelämävalmiuksien lisäämisessä ja vahvistamisessa.

Yrittäjä saa kauttamme apua ja tukea rekrytoinnin eri vaiheisiin; laadimme työkokeilusopimukset valmiiksi yrittäjän puolesta ja olemme yhteydessä työkokeilun aikana niin työntekijään, työnantajaan kuin tarvittaessa myös TE-toimiston asiantuntijaan.

Yrittäjän ei myöskään tarvitse huolehtia aivan kaikista korttikoulutuksista, sillä Rannikkopajojen kautta työkokeilija voi suorittaa maksutta muun muassa hygieniaosaamis- ja työturvallisuuspassin.

Yrittäjyysvalmennus

Kauttamme on myös mahdollisuus etsiä yritykselle jatkajaa nuorten yrittäjyysvalmennuksen kautta.

Lisätietoja

Yksilövalmentaja Hanna Pikkarainen
Yksilövalmentaja Hanne Hietapuro
Yksilövalmentaja Johanna Virtanen

Seuraa meitä