Ekami bloggaa

Ke 29.04.2015 10:15

Lukija, olet oikealla sivulla sillä Ekamin blogitoiminta käynnistyy NYT! Tiesitkö, että meillä pyörähtää vuosittain yli 7000 opiskelijaa opiskelemassa kymmeniä eri tutkintoja? Samojen seinien sisällä on nuoria opiskelemassa ensimmäistä ammattia, aikuisia alanvaihtajia, pätevyyspakkaa täydentäviä, esimiestaitojaan kehittäviä. Löytyy puuvenerakentamista, kielikoulutusta, 3D-tulostusta, merenkulkua - jos vaikka mitä. Kyllä siitä riittää tarinoita kerrottavaksi.

Bloggaajat koolla
Bloggaajien aloituspalaveri. Edessä Hilkka Huisko, Markku Purkunen, Liisa Avelin, Tuija Kauppila ja Henna Ström-Kallio. Kuvaaja: Annu Jokela-Ylipiha.

Ekamin kirjoittajakaarti kokoontui bloggaajan opastamana suunnittelemaan kevään tarjontaa. Luvassa on viikoittaisia postauksia ainakin autoalalta, opiskelijoiden pop-up -kahvilasta, hankkeista ja työelämäpalveluista. Nuorisoasteen opiskelijat lähtevät kesälaitumille toukokuun lopussa mutta oppilaitos jatkaa toimintaansa. Kesän aikana voit lukea, mitä talossa silloin tapahtuu. Käymme myös katsomassa, minkälaisia kesätyöpaikkoja opiskelijamme ovat saaneet.

Tule mukaan, lue ja kommentoi!

Annu Jokela-Ylipiha
apulaisrehtori

Jaa