Muutamissa alkavissa peruskoulutuksissa on vielä tilaa

Paikkoja on peruskoulun päättäneille, ylioppilaille ja aiemman ammatillisen tutkinnon suorittaneille. Voit hakea vapaita opiskelupaikkoja suoran haun lomakkeella. Vapaita paikkoja on seuraaviin tutkintoihin:

Haminassa

Katariinassa

Kotekolla

Katso Kymen Sanomissa 15.8.2014 julkaistu ilmoitus. Seuraa ilmoitteluamme vapaista opiskelupaikoista myös Ekamin Facebook-sivuilla. Voit myös soittaa opolle: Helena Hakala, puh. 040 543 1014, helena.hakala@ekami.fi.

.

NAO - nuorten aikuisten osaamisohjelma

NAO on tarkoitettu 20 - 29-vuotiaille, joilla ei ole peruskoulun jälkeistä tutkintoa.

Tsekkaa tutkinnot.

Kaipaatko apua ja tukea oman koulutusalan valinnassa?

Osallistu Askel kohti ammattia -valmennukseen. Katso esite. Seuraava valmennus järjestetään 2. - 19.9.2014. Hae valmennukseen tästä! Lisätietoja: Hanna-Leena Heikkilä / StudyUP -hanke, puh. 050 439 9026, hanna-leena.heikkila(at)ekami.fi.

.

TYVA

- työhön ja itsenäiseen elämään valmentava ja kuntouttava opetus ja ohjaus alkaa syksyllä 2014 Kotkassa.

Koulutus sopii henkilölle, jolla on erilaisia haasteita omassa elämäntilanteessaan sekä ammatillisen koulutuksen ja työpaikan hankkimisessa.

Valmentavassa TYVA-koulutuksessa saat tietoa ammateista, työelämän pelisäännöistä ja harjaantumista arkielämän taitoihin. Voit valmentautua itsenäistymiseen ja työelämään. Opit tunnistamaan omaa osaamistasi ja kehittämistarpeitasi.

Lue lisää ja hae!

.

Näihin nuorten koulutuksiin on jatkuva haku: