Etusivu

Wilma  |  Office365  |  Moodle

 

Rannikkopajat

Rannikkopajat on työvalmennuksen ja työllistämisen yksikkö, joka tarjoaa Hamina-Virolahti-Pyhtää-Miehikkälä alueen alle 25-vuotiaille nuorille ja Kotkan alueen alle 29-vuotiaille erilaisia työ-, harjoittelu-, sekä koulutusjaksoja.

Työpajametodi perustuu tekemällä oppimiseen. Pajoilla voit arjenhallinnan harjoittelun lisäksi opetella erilaisia työtaitoja ja koulutusvalmiuksia. Työpajat tarjoavat myös väylän koulutukseen ja työelämään. Työpajojen menetelmiksi ovat käytännön työn tekemisen ohella vakiintuneet työvalmennus ja yksilö- ja ryhmävalmennus. Työvalmennuksen avulla kehitetään valmentautujan työkykyä ja osaamista, kun taas yksilövalmennuksella tuetaan toimintakyvyn ja arjenhallintakyvyn kehittämistä.

Rannikkopajoilla on alueen kuntien kanssa toistaiseksi voimassa oleva sopimus nuorten työpajatoiminnasta ja etsivästä nuorisotyöstä. Rannikkopajojen työpajoilla toteutetaan yhdeksän (9) ammatillisen pajan lisäksi starttivalmennusta kuten kuntouttava työtoimintaa sekä lisäksi erilaista pajaoppimista kuten starttipajatoimintaa, työvaltaista oppimista ja oppisopimusopiskelua. Muuta toimintaa ovat seinätön pajatoiminta, etsivä nuorisotyö, Lounaskahvila Kalaranta ja 29-45-vuotiaille kotkalaisille tarkoitettu Aikuisten työpaja Suunta.

Tutustu myös Rannikkopajojen blogiin http://rannikkopajat.blogspot.fi/ ja seuraa meitä Facebookissa