Oppisopimuksen yhteystiedot | Ekami

Oppisopimuksen yhteystiedot

Oppisopimustoimisto on avoinna ajanvarauksen mukaan osoitteessa Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka (Koteko, F-siipi, asiakaskäynti Kuusisenkadun puolelta).

Kaipaatko apua ja tukea oppisopimuskoulutukseen hakeutumisessa? Oppisopimusasioissa sinua auttaa koko oppisopimustoimiston henkilöstö. Voit myös lähettää tiedusteluja oppisopimustoimiston yhteissähköpostiin: oppisopimuskoulutus@ekami.fi

Tarvitsetko apua oppisopimuksen käytännön asioissa, kuten opintososiaalisiin etuihin, koulutuskorvauksiin ja todistuksiin liittyvissä asioissa? 
Soita oppisopimuksen neuvontanumeroon
p. +358 50 576 5408
oppisopimuskoulutus@ekami.fi

Koulutussuunnittelija Sari Pietiläinen
p. +358 40 526 5683
sari.pietilainen@ekami.fi

  • Oppisopimusten toimialakohtainen suunnittelu ja ohjaus: kone-, metalli- ja energiatekniikka, sähkö- ja automaatiotekniikka, tieto- ja tietoliikennetekniikka, graafinen ja viestintätekniikka, tekstiili- ja vaatetustekniikka, prosessi-, kemian ja materiaalitekniikka, arkkitehtuuri ja rakentaminen, tietojenkäsittely ja matkailu-, ravitsemis- ja talousala.

Koulutussuunnittelija Susanna Eerola
susanna.eerola@ekami.fi
p. +358 50 5760 040

  • Oppisopimusten toimialakohtainen suunnittelu ja ohjaus: humanistinen ja kasvatusala, luonnonvara- ja ympäristöala, sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala ja kauneudenhoitoala.

Koulutussuunnittelija Marjut Sakki
p. +358 50 564 1915
marjut.sakki@ekami.fi

  • Oppisopimusten toimialakohtainen suunnittelu ja ohjaus: liiketalous ja hallinto, tietojenkäsittely, ajoneuvo- ja kuljetustekniikka ja kulttuuriala

Jaa