Etusivu

Wilma  |  Office365  |  Moodle

Yki-tutkinnot

Yleiset kielitutkinnot Ekamissa

Vuoden 2017 alusta alkaen Ekamissa voi suorittaa Yleisten kielitutkintojen suomen kielen keskitason testin. Testi järjestetään viisi kertaa vuodessa. Tutkintopäivät ovat aina lauantaisin.

Tarkemmat tiedot tutkintopäivistä ja ilmoittautumisajoista löytyvät Opetushallituksen sivuilta. Ekamin puolesta lisätietoja antaa Veera Haverinen 050 5983163 (veera.haverinen@ekami.fi)

 

Ilmoittautumisohjeet

Katso seuraava ilmoittautumisaika Opetushallituksen sivuilta. Tutkintotilaisuuksiin voi ilmoittautua Ekamin Kotekon kampuksella osoitteessa Kymenlaaksonkatu 29 A, Kotka. Ilmoittautumisia otetaan vastaan toimistossa klo 8.00 - 14.00. (Katso poikkeukset alta.) Kun ilmoittaudut, valmistaudu maksamaan tutkintomaksu samalla käteisellä tai kortilla. Tämän jälkeen paikkasi on vahvistettu ja saat lisätietoa aikataulusta postitse noin kolme viikkoa ennen tutkintotilaisuutta.

Huomaa, että kyseessä on sitova ilmoittautuminen. Testipaikan voi perua ilmoittautumisaikana, mutta sen jälkeen emme enää palauta testimaksua. Jos et pääse testipäivänä paikalle, voimme pätevästä syystä (sairaus tms.) palauttaa osan testimaksusta tai siirtää osallistumisoikeuden seuraavalle testikerralle.

 

Tutkintomaksu on 123 euroa.

 

Kevään 2017 tutkintopäivät ja ilmoittautumisajat ovat seuraavat:

Hutikuun tutkintopäivä on lauantai 8.4. ja ilmoittautumisaika 1.-28.2.2017. (huom. 27. - 28.2. ilmoittautuminen Ekamin Malmingin kampuksella osoitteessa Malminginkatu 8, Kotka.)
Toukokuun tutkintopäivä on lauantai 20.5. ja ilmoittautumisaika 18.-28.4.2017.