Etusivu

Wilma  |  Office365  |  Moodle

 

Graafinen ohjeisto

Oppilaitoksen nimi on Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto. Ammattiopisto kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella. Nimen lyhenne on Ekami (iso alkukirjain, muut kirjaimet pieniä). Oppilaitoksen ylläpitäjä on Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä.

Graafinen ohjeisto opastaa tunnuksen oikeaan käyttötapaan ja visuaalisen markkinoinnin suunnitteluun. Graafisen ohjeiston avulla hallitaan markkinoinnin visuaalista ilmettä. Yhteinen ilme tukee Ekamin viestintää ja vahvistaa imagoa. Ohjeisto sisältää graafisen ilmeen päälinjat, joita noudatetaan yhtenäisen ilmeen luomiseksi ja ylläpitämiseksi. Ohjeisto on rakennettu huomioiden erilaiset käyttötarkoitukset ja mediat, pyrkien käytännönläheisyyteen ja helppoon materiaalien hallintaan. Mukautuva ja joustava muotohierarkia kunnioittaa toimipisteiden erikoistarpeita.

Lataa graafisen ohjeiston pdf-versio tästä.

Lisätietoja: viestintäkoordinaattori Tuija Kauppila, +358 50 576 5414, tuija.kauppila@ekami.fi.

Ekamin tekstityyppi

Leipätekstinä käytetään Arial-, Helvetica- tai Swiss 721 -perheen fontteja eri leikkauksineen (Narrow, BT, Bold, Black).

Yhtenäinen kaakko - monimuotoinen rannikkoseutu

Ekamin tunnus

Ekamin tunnus muodostuu merkistä ja Ekami-logosta. Tunnus kuvaa Etelä-Kymenlaakson rannikkoseutua, Kotkaa, Karhulaa, Haminaa ja näiden ympäryskuntia sekä toimipisteiden keskinäistä verkostoitumista ja monimuotoisuutta. Merkkiä ja logoa ei saa irrottaa toisistaan. Logoa ei saa venyttää, sen värejä ei saa muuttaa eikä elementtejä lisätä tai poistaa. Poikkeuksena on kuvituksessa (kuten kirjelomakkeiden, PowerPoint-diojen tai lehti-ilmoitusten taustalla) käytettävä merkki tai osa siitä.

Tunnuksen käytössä suositaan pystymallia, jossa merkki ja logo ovat keskitetysti päällekkäin. Vaakaversiota käytetään, kun tunnukselle varattu tila niin vaatii. Tunnus on toteutettavissa yksi-, kaksi- tai nelivärisenä. Mikäli tunnuksen tausta on tumma, merkin ja logon voi muuttaa valkoiseksi jättäen merkin sisällä olevat pallot alkuperäiseen väriinsä. Renkaat pallojen ympärillä ovat pohjan kanssa samaa väriä.

 

 

 

 

Ekami-logot painotuotteisiin

 1. EKAMI_PYSTY_CMYK.JPG
  Nelivärinen: koko 723 x 782 pikseliä, tarkkuus 600 DPI.
 2. EKAMI_PYSTY_MV.JPG
  Mustavalkoinen: koko 567 × 613 pikseliä, tarkkuus 600 DPI
 3. EKAMI_VAAKA_CMYK.JPG
  Nelivärinen: 1555 × 494 pikseliä, tarkkuus 600 DPI
 4. EKAMI_VAAKA_MV.JPG
  Mustavalkoinen: 1220 × 388 pikseliä, tarkkuus 600 DPI
 5. Ekami-logot nettikäyttöön

 6. EKAMI_PYSTY.png
  Nelivärinen: 300 x 324 pikseliä, tarkkuus 72 DPI
 7. EKAMI_PYSTY.png
  Mustavalkoinen: 300 x 324 pikseliä, tarkkuus 72 DPI
 8. EKAMI_VAAKA.png
  Nelivärinen: 500 x 159 pikseliä, tarkkuus 72 DPI
 9. EKAMI_VAAKA.png,
  Mustavalkoinen: 500 x 159 pikseliä, tarkkuus 72 DPI